Șef sub acoperire episodul 6. Cine intră sub acoperire în emisiunea din 16 martie

O nouă seară cu emoții, suspans și răsturnări de situație la „Șef sub acoperire”. Joi, 16 martie 2023, vom face cunoștință cu David Aron, director de dezvoltare al hotelului „Alpin” din Poiana Brașov. Managerul a dezvăluit de ce a acceptat provocarea emisiunii de la PRO TV.

David Aron, director de dezvoltare al hotelului Alpin din Poiana Brașov, este șeful care va intra sub acoperire în propria firmă în episodul 6 al emisiunii. Managerul a mărturisit că a fost încântat încă de la început de propunerea de a se deghiza și a lucra cot la cot cu angajații.

Tot timpul mi-am dorit să văd cum se întâmplă lucrurile în companie, mai ales când angajații nu știu cine sunt”, ne-a spus David Aron de la Alpin.

Antreprenorul este de părere că nu se putea o oportunitate mai bună pentru a afla exact ce nu merge în cadrul firmei pe care o reprezintă, pentru a găsi cele mai bune soluții de remediere a problemelor.

Managerul se așteaptă să descopere lucruri neștiute, pe baza cărora compania să schimbe proceduri de lucru învechite sau care frânează procesul de dezvoltare. Scopul companiei este extinderea activității, în vederea creării unui lanț hotelier.

Eu zic că lucrurile funcționează destul de bine în acest moment, dar realitatea îmi va spune adevărul”, a mai spus David Aron.

Dacă misiunea sa va fi una reușită, vom afla joi seară, de la 22:30, la PRO TV. Emisiunea e disponibilă în avans, pe VOYO.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni