• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire episodul 6 | Cine este Laura Mihalache, bucătarul de la Alpin care s-a impus în bucătărie

Șef sub acoperire episodul 6 | Cine este Laura Mihalache, bucătarul de la Alpin care s-a impus în bucătărie

Șef sub acoperire episodul 6 | Cine este Laura Mihalache, bucătarul de la Alpin care s-a impus în bucătărie

David Aron, directorul de dezvoltare al hotelului Alpin, a fost tocat mărunt de Laura Mihalache, bucătarul cu experiență care i-a fost mentor. Într-o pauză, șeful sub acoperire a aflat povestea impresionantă a femeii.

Laura Mihalache are 52 de ani și a visat mereu la o carieră în HoReCa. Din nefericire pentru ea, a început această meserie destul de târziu. A început școala de bucătar, dar a abandonat-o fiindcă a devenit mamă. 

Fostul meu soț mi-a zis: bucătăria nu este compatibilă cu viața de familie. Și atunci am ales viața de familie”, a dezvăluit femeia, care a renunțat la visul ei de dragul soțului și celor două fete ale lor. Însă, soarta nu i-a surâs nici mai târziu.

Eram o femeie nefericită. Atitudine, comportament, agresiune. Nu aceea era viața pe care mi-o doream. Și am luat-o de la capăt”, s-a confesat Laura, care a rămas singură, după ce fetele ei au decis că plece cu tatăl lor, după divorțul părinților.  

Și-a reluat meseria la vârsta de 40 de ani și, zi de zi, i-a dedicat totul. A ajuns chef bucătar, respectat în bucătărie, însă din punct de vedere profesional nu a atins culmile încă. Mai e ceva ce trebuie să facă.

Profesional, ca și calificări, ar mai fi maestru în artă culinară. Numai că, în momentul ăsta, nu se poate”. Ce o împiedică? Află din VIDEO-ul de mai jos!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni