Șef sub acoperire. Cum s-a schimbat viața Mirelei Marin după ce a lucrat cot la cot cu șeful ei

Șef sub acoperire. Cum s-a schimbat viața Mirelei Marin după ce a lucrat cot la cot cu șeful ei

Mirela Marin este cofetar în cadrul lanțului Presto Pizza și unul dintre protagoniștii primului episod al emisiunii Șef sub acoperire. Femeia în vârstă de 40 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru PRO TV cum a fost această experiență pentru ea.

Mirela Marin este sufletul laboratorului de cofetărie-patiserie al lanțului de livrări la domiciliu Presto Pizza. A remarcat până și șeful cel mare, Iulian Porst, în momentul în care s-a deghizat și s-a strecurat printre angajați pentru a afla ce merge și ce stagnează în afacerea pe care o conduce.

Mirela Marin nu l-a recunoscut pe Iulian Porst, ci și-a văzut de treaba pentru care a fost solicitată: să-l învețe tot ce poate pe ucenicul Ionuț Dragomir, care căuta un loc de muncă. Femeia ne-a dezvăluit cum a trăit ea experiența Șef sub acoperire și ce a simțit când a aflat că cel pe care-l instruia a fost chiar șeful ei.

Înainte de venirea „noului coleg”, ați fost informați că filmează pentru un documentar. Cum v-ați simțit știind că urmează să fiți filmată?

„M-am simțit la fel cum sunt eu de obicei. Au fost emoții, pentru că nu am mai fost niciodată filmată, dar au fost categoric emoții constructive.”

Cum vi s-a părut noul coleg cu care ați lucrat?

„Mi s-a părut ok. De fapt, un pic derutat și împiedicat, pentru că a vărsat făină, nu a separat ouăle corect, a turnat uleiul unde nu trebuia. Dar odată ce i-am explicat și a văzut cum merg lucrurile în laboratorul nostru, cred că ar fi fost un coleg foarte bun. Și eu am fost așa la început, nici nu știam să fac prăjituri. Însă pas cu pas, zi de zi, am învățat. M-a ajutat foarte mult întreaga echipă și șefa mea directă, care a avut răbdare cu mine și m-a învățat tot. În momentul în care a venit Ionuț în echipă și am lucrat cu el, m-am văzut pe mine la început și mi-am dorit să-l învăț câte ceva din ce știu eu.”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu tot ce e nou!

 Dacă ați fi știut că el e, de fapt, șeful, ați fi făcut ceva diferit?

„Probabil nu aș mai fi glumit așa de mult. Cu siguranță nu i-aș fi cântat Nu știi tu să fii bărbat.” 

Când ați aflat că noul coleg era, de fapt, șeful, la ce v-ați gândit? V-ați speriat, v-ați gândit că v-ar putea certa pentru ceva?

„Eu sunt foarte apropiată de oameni, vorbesc cu toată lumea. Nu m-am gândit nicio clipă că m-ar putea certa, din contră, m-am bucurat. Pentru că a venit în echipa noastră și a văzut care e atmosfera și cum suntem noi în fiecare zi.”

VIDEO: Vezi reacția Mirelei Marin când află că Ionuț e, de fapt, șeful ei

Ce ați simțit în momentul în care ați aflat că veți fi recompensată?

„M-am bucurat, nu mă așteptam, nu m-aș fi gândit niciodată la o recompensă. Dar, ca să fiu complet sinceră, nici nu cred că am realizat prea tare că urmează să primesc ceva, pentru că eu încă eram șocată că Ionuț era, de fapt, domnul Iulian.”

Ați primit recompensele?

„Da. Am și apucat să merg în vacanță. N-am fost la munte cu familia, așa cum am spus, pentru că ei și-au dorit foarte mult să mergem împreună la mare. A fost primul concediu pe care l-am petrecut în formulă completă, cu fiica, fiul, soțul, dar și nepoțelul și nora mea.”

V-a schimbat într-un fel această experiență? În interacțiunea cu colegii, cu șefii, în felul în care priviți locul de muncă?

„Nu m-a schimbat, eu sunt aceeași. Nu cred că o să mă schimbe nimic. Eu tot vreau să facem mai multe, să fim în continuare ca o familie. E adevărat, orice familie are și bune și rele, dar important este să ne simțim bine împreună și să lucrăm cu spor.”

Cum va simțiți acum, că îl cunoașteți personal pe directorul companiei? Simțiți că vă puteți duce direct la el, să-i spuneți ce aveți pe suflet?

„Înainte de această emisiune nu îl cunoscusem pe domnul Iulian. Am mai fost și eu la unele ședințe cu întreaga echipă, însă nu mă cunoștea personal și nu vorbisem niciodată cu el. Acum simt că am încă o persoană, în afară de colegii mei, cu care pot să vorbesc deschis. Chiar și atunci când văd o problemă sau ceva ce poate fi îmbunătățit, simt că pot să-l sun sau să mă duc la el și știu sigur că mă va asculta și va face tot posibilul să rezolve.”

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni