• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 13 aprilie 2023. Ion Paladi, solist de muzică populară și coproprietar Dulcinella, intră sub acoperire

Șef sub acoperire, 13 aprilie 2023. Ion Paladi, solist de muzică populară și coproprietar Dulcinella, intră sub acoperire

În ediția de joi, 13 aprilie 2023, șef sub acoperire este Ion Paladi, cunoscut solist de muzică populară din Republica Moldova.

Acesta este, deopotrivă, coproprietar al lanțului de cofetării Dulcinella – înființat în 2005 - care are locații deschise atât în Republica Moldova cât și în România. 

Afacerea Dulcinella, în cifre, înseamnă 50 de cofetării, trei fabrici și 2 milioane de euro cifră de afaceri. Dacă, pe timpul pandemiei, afacerea a fost afectată, din fericire, s-a găsit investitor care a impulsionat lucrurile, în ultimii trei ani, cu 4,3 milioane de euro.

După ce Ion Paladi are parte de o transformare de look, își ia rămas bun de la familie. Soția, Veronica, și băiețelul lor sunt foarte mirați de schimbarea de înfățișare a șefului sub acoperire. 

Vedeți în galeria foto transformarea lui Ion Paladi în ”șomerul” Dima. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni