Recompensă Șef sub acoperire 23 martie | Violeta Marin, față în față cu frații Safir

După câteva zile de muncă sub acoperire, frații Iulian și George Safir s-au întors la îndatoririle lor obișnuite. Cu această ocazie i-au chemat la sediul central pe toți angajații cu care au lucrat în cadrul experimentului.

Prima care a aflat că șefii ei și-au schimbat identitatea pentru a afla ce nu merge în companie a fost Violeta Marin, angajata de la fabrica de preparate din carne. Femeia nu se aștepta la un asemenea deznodământ, iar prima reacție a ei a fost să-și ceară scuze „dacă v-am jignit cu ceva”, recunoscând că a fost cam „ageră”.

George Safir a asigurat-o că nu a greșit cu nimic față de el, ba mai mult a lăudat-o pentru felul în care își face treaba. Managerul a considerat că ea merită recompensată, nu atât pentru munca pe care o prestează, ci pentru povestea tristă de viață care îi poate afecta activitatea.

De aceea, cei doi manageri au decis să-i ofere o răsplată pe măsura durerii ei: 1.000 de euro ca să plece de urgență în Anglia, ca să-și vadă fiica și nepoata. În plus, în următorii 5 ani va avea drumul spre Anglia și înapoi asigurat de firmă.

Nu-mi vine a crede. Este un vis?”, s-a întrebat femeia. „Nu putem să compensăm lipsa celor 5 ani, dar măcar putem următorii 5 ani”, a adăugat Iulian Safir.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni