• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Ruslan Cojocaru, proprietarul unui lanț important de cafenele!

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Ruslan Cojocaru, proprietarul unui lanț important de cafenele!

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Ruslan Cojocaru, proprietarul unui lanț important de cafenele!

În seara aceasta, de la 21:30, urmărim un nou episod al reality-show-ului Șef sub acoperire, care îl are în prim plan pe Ruslan Cojocaru, fondatorul lanțului de cafenele Tucano Coffee. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer din Republica Moldova care încearcă să se angajeze în România. 

Tucano Coffee este unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din România. Afacerea a fost fondată în 2011, în Republica Moldova, și s-a extins de atunci, cu peste 30 de cafenele în România, Federația Rusă și Emiratele Arabe Unite. Conceptul francizei îi aparține chiar proprietarului, Ruslan Cojocaru.

În 2019, vânzările tuturor partenerilor Tucano din 2019 au fost de 7.500.000 euro, ceea ce înseamnă 1.300.000 de cești de cafea, în jur de 30 de tone de cafea boabe.  Acesta a acceptat provocarea de a intra sub acoperire pentru a vedea cum își poate ajuta compania și colegii să se dezvolte.

„Șef sub acoperire a fost pentru mine o experiență ieșită din comun. La toate capitolele - deghizare, actorie - am încercat lucruri absolut noi. Dar cel mai important lucru pentru mine este faptul că am cunoscut îndeaproape oamenii care lucrează la noi – pentru că ei înseamnă de fapt Tucano. Oameni muncitori, deschiși, fiecare cu istoria sa de viață interesantă. Interacționând și lucrând alături de ei, am înțeles cum pot să le fac munca mai ușoară. Cum putem să perfecționăm Tucano. În acest sens, participarea la emisiune a fost atât o experiență inedită dar și utilă pentru compania mea.", a spus Ruslan Cojocaru.

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

Șef sub acoperire, marți, de la 21:30,  la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


 















Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni