• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines Group!

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines Group!

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines Group!

Noul sezon al reality show-ului Șef sub acoperire a fost lider absolut de audiență cu primele două ediții, iar mâine urmează un nou episod antrenant, care îl va avea în prim plan pe Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines Group. Ediția ne poartă într-o frumoasă călătorie prin locuri spectaculoase din România, unde șeful va presta joburi grele, care îi vor testa rezistența. 

Dragoș Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi, iar în ultimii 5 ani și-a îndreptat atenția către industria ospitalității. Business-ul lui are acum ca obiect principal de activitate ospitalitatea de nișă și este o afacere de peste 8 milioane de euro. Grupul Eurolines se ocupă chiar și de administrarea casei din Transilvania a Prințului Charles.

Șeful nu a fost dintotdeauna antreprenor, ci și-a început cariera ca medic, în Germania, unde a studiat, a lucrat și a locuit o vreme. El a decis să renunțe la această profesie în favoarea antreprenoriatului, s-a întors în Romania, și a pus bazele propriei afaceri. Activează în domeniu de peste 20 de ani și crede cu tărie în turismul din România, considerând că noi excelăm la turismul tradițional, agroturism și turism rural.

Dragoș Anastasiu mizează pe acest tip de afaceri, totul fiind o pasiune pentru el, și este hotărât să pună umărul la dezvoltarea turismului în Romania. Pentru că este atât de dedicat afacerii și misiunii sale, acesta a acceptat provocarea de a intra sub acoperire, fiind convins că experiența îl va ajuta să descopere toate fațetele business-ului său și să găsească modalități de a-l îmbunătăți.

„Cred că este o experiență fantastică, utilă fiecărui antreprenor, să își cunoască oamenii la muncă și să lucreze cot la cot cu ei. Mi-a plăcut să fiu „sub acoperire”, chiar dacă a fost și stresant, pentru că nu voiam să recunoscut de către angajați”, a spus Dragoș Anastasiu.

La Șef sub acoperire îl vom vedea mâine încercând o serie de joburi deloc ușoare, precum cel de chelner sau ajutor în bucătărie, într-unul dintre resorturile sale. 

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

Șef sub acoperire, marți, de la 21:30,  la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni