• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Lecția de viață a managerului BGS, la Șef sub acoperire. Bogdan Oprea a adoptat o fetiță de 9 ani

Lecția de viață a managerului BGS, la Șef sub acoperire. Bogdan Oprea a adoptat o fetiță de 9 ani

Lecția de viață a managerului BGS, la Șef sub acoperire. Bogdan Oprea a adoptat o fetiță de 9 ani

N-ar fi reușit în acest domeniu dacă n-ar fi fost un dur. Însă, Bogdan Oprea, noul șef sub acoperire, a dat dovadă de multă sensibilitate în mai multe momente ale vieții lui.



Bogdan Oprea
este unul dintre fondatorii BGS, una dintre cele mai mari și respectate companii de protecție și pază din România. Managerul mărturisește că începuturile afacerii au fost mai grele decât și-ar fi imaginat cineva, cu 70 de dolari împrumutați de la o mătușă binevoitoare.

Acum conduce un mic imperiu, cu o cifră de afaceri anuală de 40 de milioane de euro. Bogdan Oprea a acceptat să se deghizeze și să intre sub acoperire în propria firmă, despre care nu are o imagine completă.

Acționarul BGS va arăta ce poate în această seară, începând cu ora 21:30, la PRO TV, în cadrul celei de-a 4-a ediții a emisiunii Șef sub acoperire.

Șeful BGS a adoptat o fetiță

Bogdan Oprea se descrie drept un mare familist și dedică soției și copiilor săi cât de mult timp poate. „Familia a fost întotdeauna un lucru important pentru mine”, spune Bogdan Oprea, care s-a retras la marginea Bucureștiului pentru a scăpa de agitația vieții la oraș.

A fost căsătorit vreme de 30 de ani cu „o femeie incredibilă”, cu care are un băiat de 26 de ani. S-a recăsătorit și a mai făcut un copil. Însă, în urmă cu trei ani, Bogdan Oprea și soția lui au decis să adopte o fetiță orfană, a cărei poveste au văzut-o la emisiunea Visuri la cheie

„Ea a fost bătută de concubinul bunicii și dusă la spital în stare destul de gravă. Abia după 3 zile am reușit s-o iau în brațe, arătându-i pe telefon niște filmulețe cu niște pisoiași”, dezvăluie Bogdan Oprea.

Soții Oprea și fiica lor cea mică, născută prematur

A vrut să facă parte din experimentul Șef sub acoperire pentru a afla dacă agenții lui își fac treaba bine și dacă printre ei există oameni dedicați, care merită recompensați.

Nu rata emisiunea de joi, 3 octombrie 2019, de la ora 21:30!

Vezi și VIDEO: Bogdan Oprea, interviu în premieră la Vorbește lumea

Șef sub acoperire e disponibilă gratuit și integral pe PROTVPlus.ro!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni