La ce valoare s-au ridicat premiile oferite de Annabella Râureni la Șef sub acoperire

La ce valoare s-au ridicat premiile oferite de Annabella Râureni la Șef sub acoperire

Marți seara, Georgiana Mutu, moștenitoarea companiei Annabella Râureni, a intrat ”șef sub acoperire” pentru a cunoaște angajații din altă perspectivă. 

În urma acestei experiențe, grupul Annabella-Râureni a oferit în emisiunea Șef sub acoperire, difuzață marți seara la PRO TV, premii substanțiale. Banii au fost directionați catre cele patru angajate ale companiei, participante la emisiune.

Cele patru angajate au primit peste 21.000 de euro de la familia Mutu

Familia Mutu a fost impresionata de poveștile de viață ale celor patru angajate, pe care a decis să le susțină pentru a-și duce fiecare la îndeplinire dorințele pe care le-au mărturisit “Mirunei” în timpul filmarilor. Potrivit Georgianei Mutu, contribuția a continuat și după încheierea filmărilor la emisiune, recompensele ajungînd la o valoare totală de peste 21.000 de euro. 

„Emisiunea Șef sub acoperire a fost o experiență minunată.  Scopul emisiunii a fost atins – am reușit să privesc lucrurile în profunzime și să descopar anumite apecte ce ar putea fi îmbunătățite, care din birou se pot vedea altfel. Însă bucuria mea este și mai mare pentru că am avut ocazia să-mi cunosc mai bine colegele și să fiu alături de ele, făcându-le câte o surpriză celor patru doamne deosebite care m-au sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe. În total, premiile pe care le-am oferit în timpul emisiunii, dar și după, celor patru colege ale noastre au ajuns la peste 21.000 de euro.
Și nu ne vom opri aici.
Vom continua să-i ajutam pe colegii nostri, oricand vor avea nevoie, așa cum am făcut-o mereu. La Annabella Râureni suntem un business de familie, iar apropierea de oameni ne definește, tocmai de asta îi asigurăm pe colegii nostri că pot găsi oricând un sprijin în mine și părinții mei. Lucrăm intens și investim atât în perfecționarea business-ului cât și în crearea de condiții de muncă optime pentru toți angajații nostri”
,  a declarat Georgiana Mutu.
 

Momente care nu s-au văzut la TV. Cum se pregătea Georgiana Mutu înainte de fiecare job și ce gânduri avea după ziua de muncă


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni