• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Iulian Porst, managerul care a intrat sub acoperire în propria firmă pentru a-i afla defectele. Cum au reacționat angajații

Iulian Porst, managerul care a intrat sub acoperire în propria firmă pentru a-i afla defectele. Cum au reacționat angajații

Iulian Porst, managerul care a intrat sub acoperire în propria firmă pentru a-i afla defectele. Cum au reacționat angajații

Iulian Porst (48 de ani) a învățat în trei zile mai multe despre angajații lui decât știa în 13 ani de activitate. Co-propriar al lanțului Presto Pizza, Iulian Porst este primul șef care pătrunde sub acoperire în propria firmă, într-un show TV din România, pentru a afla cum își poate îmbunătăți afacerea.

În ultimii 13 ani, Alin Anghel și Iulian Porst au dezvoltat brandul Presto Pizza, un lanț de pizzerii cu livrare la domiciliu. Cei doi parteneri de afaceri plănuiau de ceva vreme să se extindă la nivel național, însă nu aveau suficiente informații legate de cum va merge business-ul lor în provincie. Nu știau care sunt hibele din lanțul de producție, resursele nefolosite și nevoile oamenilor alături de care ar fi trebuit să pornească în această aventură.

Fiindcă e genul de om care surprinde mereu cu ceva, Iulian Porst a acceptat să se deghizeze și să pătrundă în propira firmă ca un simplu angajat, în cadrul experimentului social fără precedent Șef sub acoperire

„Dacă acum 13 ani am plecat de la trei pizza, acum am ajuns la peste 70.000-80.000 de pizza pe lună. Avem și un laborator central unde pregătim deserturile, prăjiturile, sosurile. Motivația de a participa la această emisiune vine din faptul că ne dorim să fracizăm Presto Pizza, să ne dezvoltăm la nivel național și am nevoie să știu ce se întâmplă în spatele a ceea ce știu”, a spus managerul Porst, înanite de a se deghiza în angajatul Ionuț Dragomir.


FOTO: PRO TV

Nu l-a recunoscut soția

Înainte de a intra în pielea noului său personaj, Iulian Porst a dat testul suprem în fața soției. Costumat în angajat Presto Pizza, cu barbă și mustață false, ochelari de vedere, dinți de recuzită și perucă pe cap, șeful a livrat două pizza la el acasă. Surpriza a fost maximă pentru managerul Porst, fiindcă nu a fost recunoscut de femeia alături de care trăiește de 30 de ani. L-a recunoscut una dintre cele două fiice ale sale, Maria.

Cu încrederea unui novice care a primit un job nou, Iulian Porst s-a prezentat la una dintre unitățile din Capitală ale lanțului de pizzerii, cu intenția de a se angaja.

În cele trei zile petrecute în mijlocul angajaților săi, Iulian Porst s-a simțit ca la începuturile sale în business: dezorientat, ezitant și cam neîndemânatic. Imediat după Revoluție, actualul șef sub acoperire a plecat în Germania ca să spele mașini. S-a întors și a pus bazele unei mici afaceri cu articole de papetărie. N-a ținut mult, dar i-a venit ideea să coacă și să vândă pizza, și așa s-a născut Presto Pizza.


FOTO: PRO TV

„Se filmează un documentar” 

Sub pretextul că se filmează un documentar despre șomerii care își caută de lucru, o unitate de lucru a lanțului de pizzerii a fost împânzită de camere de filmare. Ionuț Dragomir s-a prezentat la muncă, unde a încercat, pe rând, meseriile de livrator de pizza, pizzar și cofetar. De-a lungul celor 3 zile, șeful sub acoperire a aflat lucruri pe care nu le știa despre procedurile de lucru, despre problemele care îi afectau business-ul, dar și lucruri nebănuite despre resursa cea mai de preț a companiei lui, angajații.

Într-adevăr, oamenii aceștia merită mai mult, mai multă atenție din partea mea. Sunt oameni frumoși care, până la urmă, ne ajută pe mine și pe Alin să facem treabă”, a spus, cu ochii în lacrimi, Iulian Porst.

După 3 zile petrecute sub acoperire în propria firmă, șeful cel mare a tras concluziile pe care le avea de tras și a luat niște decizii importante pentru compania sa. 

Vezi mai jos cum au reacționat angajații când au aflat că Ionuț Dragomir era, de fapt, șeful lor și ce surprize a avut fiecare dintre ei!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni