• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Ioana Molnar, șocată de atitudinea uneia dintre angajatele sale. VIDEO Șef sub acoperire episodul 5

Ioana Molnar, șocată de atitudinea uneia dintre angajatele sale. VIDEO Șef sub acoperire episodul 5

Ioana Molnar, șocată de atitudinea uneia dintre angajatele sale. VIDEO Șef sub acoperire episodul 5

Ioana Molnar de la Magnolia vrea să o cunoască mai bine pe Vicky, gestionara depozitului de flori din București a companiei. A interacționat cu ea când a fost ucenica lui Alberto, tânărul livrator de flori, și și-a dat seama că ceva nu e în regulă.

Ioana Molnar a ales să mai rămână o zi în București, pentru a petrece mai mult timp în compania femeii care gestionează fluxul de marfă care sosește în Capitală. Dorința ei cea mai mare este aceea de a înțelege de ce depozitul din Capitală are vânzări de 10 ori mai mici decât cel din Cluj-Napoca. 

Ceva nu funcționează aici și află rapid care este cauza. Șefa sub acoperire descoperă abateri grave de la regulamentele companiei și gestionarea deficitară a mărfii. De vină pare a fi Vicky, femeia care gestionează activitatea depozitului.

Ioana Molnar descoperă de la început că Vicky nu-și face bine treaba și pierde timpul degeaba până vine camionul cu marfă.

Chiar nu e nimic de făcut, pentru că praful e de un deget în tot depozitul?”, se întreabă Ioana Molnar. Șefa sub acoperire voia să intre în pământ de rușine, știind că toată țara poate vedea impasibilitatea angajatei sale.

Lucurile se complică, iar angajata de la depozit scoate porumbelul pe gură: „Cred că p’asta o bat până pleacă”. Nu-i bine. Șefa sub acoperire clocotește.

Vezi VIDEO mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni