• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Începe un nou sezon Șef sub acoperire! Cristina Bâtlan intră în propria companie sub o altă identitate!

Începe un nou sezon Șef sub acoperire! Cristina Bâtlan intră în propria companie sub o altă identitate!

Începe un nou sezon Șef sub acoperire! Cristina Bâtlan intră în propria companie sub o altă identitate!

Cel de-al treilea sezon al show-ului care îi pune pe directorii unor companii de renume din România să se transforme total și să intre, deghizați, folosindu-se de o altă identitate, în propria firmă, începe astăzi, de la ora 22:30, la PRO TV. Cristina Bâtlan este primul Director care acceptă provocarea Șef sub acoperire! 

Musette este un nume important în industria românească de încălțăminte și marochinărie. Cu 4 fabrici, 550 de angajați și o cifră de afaceri de 17 milioane de Euro, compania a produs până acum peste 2.5 milioane de pantofi. Cristina Bâtlan este fondator și Director Artistic, iar în această seară, de la 22:30, ea va intra sub acoperire în propria fabrică. Fiind foarte cunoscută printre angajați, Cristina se va transforma total și va adopta o altă identitate: ”Sub acoperire voi fi Elena Danciu, am 45 de ani, am două fete, sunt căsătorită și sunt fostă vânzătoare la un magazin second hand”, spune aceasta. 

În prima zi sub acoperire, Cristina va merge în cea mai nouă fabrică a companiei, în care se fac pantofi pentru bărbați. Ea va ajunge la secția de modelare a pieselor și va fi ucenica unei angajate cu foarte mulți ani de experiență, de la care va trebui să învețe cum să întindă ștaifuri, să căptușească pantofi și să coasă – operațiuni pe care nu le-a mai făcut și care-i vor da mari bătăi de cap. ”Doamne, nu sunt în stare! M-am ars! Lucrează cu o mașină care este foarte încinsă și nu am știut să mă protejez. Cu ajutorul meu, producția nu a mers bine astăzi. Am fost super necalificată!”, va spune aceasta.

Ce va descoperi Cristina Bâtlan în propria firmă, cum se va descurca în noua ipostază, dar și ce povești de viață va asculta, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-un nou sezon Șef sub acoperire, la PRO TV. 

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni