Gabriela a arătat că este o luptătoare. Povestea ei de viață l-a emoționat pe Laurențiu Ilie

Autor: Diana Oprea
Data: 23 Martie 2021
Prima vizită a lui Laurențiu Ilie a fost într-un magazin, situat în Brașov. Șeful sub acoperire a dorit să afle de ce a scăzut numărul clienților, în ultima perioadă. 

Aici a cunoscut-o pe Gabriela Chiper, în vârstă de 42 de ani, care este lucrător comercial. În timp ce afla de la ea despre mersul lucrurilor în magazin, Laurențiu Ilie a constatat câteva aspecte care necesită o îmbunătățire, cum ar fi spre exemplu extinderea depozitului. 

Într-o pauză, Gabriela îi povestește colegului nou-venit cum a fost viața ei în Anglia și de ce a decis să se întoarcă, împreună cu familia, înapoi în România: ”A fost cea mai urâtă experiență. Mai aveam puțin și mergeam cu fata la psiholog. Ce m-a făcut să mă întorc a fost sistemul școlar. Ei te repartizează în cea mai apropiată școală de locuință. Am nimerit într-o școală, unde aproape 95% erau indieni. Nu mă așteptam să fie atâta discriminare. Stăteam un sfert de oră la intrare, să o fac să intre în clasă”. 

Femeia i-a povestit șefului sub acoperire și despre o altă perioadă destul de grea din viața ei, când s-a confruntat cu un diagnostic crunt. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

FULLSCREEN
Gabriela a arătat că este o luptătoare. Povestea ei de viață l-a emoționat pe Laurențiu Ilie
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies