Gabriela a arătat că este o luptătoare. Povestea ei de viață l-a emoționat pe Laurențiu Ilie

Prima vizită a lui Laurențiu Ilie a fost într-un magazin, situat în Brașov. Șeful sub acoperire a dorit să afle de ce a scăzut numărul clienților, în ultima perioadă. 

Aici a cunoscut-o pe Gabriela Chiper, în vârstă de 42 de ani, care este lucrător comercial. În timp ce afla de la ea despre mersul lucrurilor în magazin, Laurențiu Ilie a constatat câteva aspecte care necesită o îmbunătățire, cum ar fi spre exemplu extinderea depozitului. 

Într-o pauză, Gabriela îi povestește colegului nou-venit cum a fost viața ei în Anglia și de ce a decis să se întoarcă, împreună cu familia, înapoi în România: ”A fost cea mai urâtă experiență. Mai aveam puțin și mergeam cu fata la psiholog. Ce m-a făcut să mă întorc a fost sistemul școlar. Ei te repartizează în cea mai apropiată școală de locuință. Am nimerit într-o școală, unde aproape 95% erau indieni. Nu mă așteptam să fie atâta discriminare. Stăteam un sfert de oră la intrare, să o fac să intre în clasă”. 

Femeia i-a povestit șefului sub acoperire și despre o altă perioadă destul de grea din viața ei, când s-a confruntat cu un diagnostic crunt. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni