• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • EXCLUSIV ONLINE Cum a reacționat o angajată când a afla cine e, în realitate, Ruslan Cojocaru, fondatorul Tucano Coffee

EXCLUSIV ONLINE Cum a reacționat o angajată când a afla cine e, în realitate, Ruslan Cojocaru, fondatorul Tucano Coffee

EXCLUSIV ONLINE Cum a reacționat o angajată când a afla cine e, în realitate, Ruslan Cojocaru, fondatorul Tucano Coffee

Marți seară, Ruslan Cojocaru, fondatorul lanțului de cafenele Tucano Coffee, a intrat ”Șef sub acoperire” la PRO TV.

Acesta a lucrat deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer din Republica Moldova care încearcă să se angajeze în România. 

Tucano Coffee este unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din România. Afacerea a fost fondată în 2011, în Republica Moldova, și s-a extins de atunci, cu peste 30 de cafenele în România, Federația Rusă și Emiratele Arabe Unite. Conceptul francizei îi aparține chiar proprietarului, Ruslan Cojocaru. În 2019, vânzările tuturor partenerilor Tucano din 2019 au fost de 7.500.000 euro, ceea ce înseamnă 1.300.000 de cești de cafea, în jur de 30 de tone de cafea boabe. 

Ruslan Cojocaru a fost impresionat de colegii săi, Anca, doamna Ala și Mario, pe care i-a și recompensat în emisiunea transmisă marți seară, la PRO TV.

Exclusiv online, Ruslan Cojocaru a mai avut o slujbă, alături de angajata Victorița Luiceanu. Cum l-a impresionat aceasta și ce recompensă i-a dat la finalul job-ului, aflați din materialul de mai jos.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni