EXCLUSIV ONLINE - Cum a reacționat Fănel Neculai când a primit, cash, recompensa de 12.000 lei

EXCLUSIV ONLINE - Cum a reacționat Fănel Neculai când a primit, cash, recompensa de 12.000 lei

Marți seara, la PRO TV, Corina Popescu, director general Electrica, a intrat ”Șef sub acoperire”.

Electrica este una dintre cele mai mari companii care distribuie și furnizează energie electrică în România. Cu un trecut de 120 de ani și aproape 8000 de angajați, compania e un gigant care depășește 1 miliard de euro anual. Corina Popescu este Director General Electrica, o femeie la conducere într-un domeniu al bărbaților.

Marți seară, la PRO TV,  Corina Popescu și-a dus la bun sfârșit misiunea de la ”Șef sub acoperire”, la finalul căreia și-a îndeplinit obiectivul, acela de a afla care este realitatea de pe teren, dar și ce fel de oameni lucrează în compania pe care o conduce.

Cei patru angajați cu care a interacționat pe parcursul filmărilor au fost chemați la sediul din București, fără să li se ofere prea multe detalii despre motivul pentru care merg acolo. 

Spre surpinderea lor, aceștia au descoperit că ”ucenica” Raluca era, în realitate, Corina Popescu, cea care le-a mulțumit pentru munca pe care o fac și i-a răsplătit în funcție de nevoile și pasiunile pe care le-a descoperit în timpul interacțiunii cu ei.

Fănel Neculai, unul dintre angajați, a fost recompensat cu o jucărie și pampersi pentru copil, dar și cu 12.000 de lei pentru a-și repara motorul bărcii pe care o deține, aceasta fiind una dintre dorințele sale.

Într-un material exclusiv online, puteți urmări reacția acestuia când primește banii, chiar după ce iese din biroul Corinei Popescu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni