EXCLUSIV ONLINE A primit recompense de 23.000 lei. Cine a angajatul care a impresionat-o pe Mihaela Cucu la Șef sub acoperire


	EXCLUSIV ONLINE A primit recompense de 23.000 lei. Cine a angajatul care a impresionat-o pe Mihaela Cucu la Șef sub acoperire
Citeste mai mult despre: sef sub acoperire, Mihaela Cucu,
Data: 17 Martie 2021
Marți seară, Mihaela Cucu, proprietara unei companii de îmbrăcăminte, a intrat ”șef sub acoperire” în reality show-ul de la PRO TV.

Mihaela Cucu, proprietara companiei Sofiaman, de îmbrăcăminte de noapte și de casă, a acceptat să intre sub acoperire și să-și cunoască, la adăpostul unei identități noi, angajații și propria afacere, dintr-o altă perspectivă.

„Experiența Șef sub acoperire mi-a arătat cât de important este să cunoști îndeaproape angajații, implicit trăirile și provocările lor de la locul de muncă. Cea mai mare satisfacție pe care am avut-o ca „șef sub acoperire” a fost când am văzut că activitatea oamenilor noștri este guvernată de valorile brandului (grija pentru client și produse, atenția la detalii...). Astfel, mi s-a confirmat că evoluția companiei în cei 25 de ani de activitate se datorează și implicării active a echipei noastre.” a spus Mihaela Cucu despre experiența din emisiune.
 

Dacă Mihaela Cucu a recompensat, la finalul emisiunii, trei dintre angajate, aceasta a avut ”un job” și pentru soțul ei, Florin Cucu, coproprietar al afacerii. Astfel, pentru ca ea să nu fie recunoscută, Florin Cucu s-a deghizat și a lucrat alături de unul dintre oamenii lor. La final, totul s-a lăsat cu o surpriză frumoasă pentru angajatul care nu a suspectat nimic. 

Vedeți, mai jos, materialul exclusiv online, în care acesta primește recompense de 23.000 de lei. 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies