De la birou și costum, la sortat deșeuri la groapa de gunoi. El e noul șef sub acoperire!

De la birou și costum, la sortat deșeuri la groapa de gunoi. El e noul șef sub acoperire!

Joi seară, de la 21:30, la PRO TV ai întâlnire cu al doilea șef sub acoperire. Rămâi aici ca să-i afli povestea!



Radu Merica
are 47 de ani și conduce RER Group din anul 2010. În acești 9 ani de când este la cârma companiei, șeful a trebuit să facă naveta constant între București și restul orașelor în care are activitate. Printre aceste orașe se numără Buzău, Timișoara, Oradea și alte 9 localități mari.

Odată cu participarea la Șef sub acoperire, Radu Merica renunță la confortul și rutina zilnică și pune umărul la treabă: va merge deghizat în propria companie. 

Colegii cu care va lucra în diverse departamente nu-l vor menaja deloc: va mătura străzile din Buzău, va goli și spăla toaletele publice și va sorta deșeuri la groapa de gunoi. Întregul experiment social îi va dezvălui șefului atât probleme care trebuie rezolvate pe linia de producție, cât și povești emoționante și motivante de viață ale colegilor săi, care nu știu că, de fapt, este chiar directorul companiei cu care lucrează.

La finalul ediției, șeful sub acoperire le va pregăti surprize angajaților săi: recompense în bani (și nu numai), care le vor aduce lacrimi de fericire și mulțumire în ochi!

Joia aceasta, de la 21:30, aflăm la Șef sub acoperire ce se întâmplă într-una dintre cele mai mari firme de salubrizare din România: RER Group. Cum va fi întregul experiment pentru șef? Va reuși el să descopere ce funcționează și ce nu funcționează pe linia de producție? Vor fi mulțumiți angajații de “noul coleg”?

Șef sub acoperire, un experiment social fără precedent în România, este doar la PRO TV, joi, la ora 21:30.

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni