Cum se filmează emisiunea Șef sub acoperire

Cum se filmează emisiunea Șef sub acoperire

Șef sub acoperire este un experiment social care a prins foarte bine la români, dovadă stând audiența primei ediții a emisunii: aproximativ 1,3 milioane de telespectatori.

Poveștile oamenilor din spatele ei, curajul managerilor de a intra sub acoperire în firmele lor, recompensele de care se bucură angajații merituoși, toate momente emoționante care spun totul despre cum stau lucrurile într-o companie care vrea să facă profit.

Însă, o parte dintre cei care au văzut prima ediție a emisiunii au rămas cu o nelămurire, pe care o risipim acum: Cum se explică prezența camerelor de luat vederi dacă angajații nu știu de experimentul care are loc în compania lor?

Pentru a justifica prezența camerelor și a echipei de filmare, angajaților li se comunică o poveste fictivă. Un exemplu este filmarea unui documentar despre persoane care vor să facă o conversie profesională, iar pentru asta încearcă mai multe locuri de muncă dintr-un anumit domeniu de activitate. Așa ajung angajații să devină mentorii propriilor lor șefi. 

În fiecare ediție a emisiunii, directorul sau proprietarul unei companii intră sub acoperire în propria organizație cu scopul de a afla ce funcționează bine și ce îmbunătățiri trebuie făcute, dar și pentru a recompensa angajații devotați. 

Pentru a nu fi recunoscut de angajați, șeful trece printr-o transformare de look, primește un nou nume și o nouă poveste de viață. 

În a doua ediție a emisiunii de la PRO TV îl vom cunoaște pe Radu Merica, directorul general al RER Group, un concern de companii de salubritate. Șeful sub acoperire va mătura străzile din Buzău, va goli și spăla toaletele publice și va sorta deșeuri la groapa de gunoi. 

Emisiunea este joi, 19 septembrie 2019, la ora 21:30, doar la PRO TV.

Vezi mai jos cum s-a descurcat primul șef sub acoperire, Iulian Porst, co-proprietarul Presto Pizza!

Ai ratat Șef sub acoperire la televizor? Poți vedea emisiunea integral și gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni