• PRO TV
  • Cum s-a descurcat primul bandit devenit Fermier Şef? Evaluarea mandatului Otnielei

Cum s-a descurcat primul bandit devenit Fermier Şef? Evaluarea mandatului Otnielei

Cum s-a descurcat primul bandit devenit Fermier Şef? Evaluarea mandatului Otnielei

"Nu consider că mandatul meu s-a început cu stângul, consider că s-a început cu ideea de a NU fi eu Fermier Şef!" Aceasta este fraza prin care însăşi Otniela rezumă mandatul ei, primul mandat al unui Bandit la şefia Fermei. 

În prima etapă a mandatului, mulţi i s-au împotrivit, iar Otniela a avut de furcă. Pe parcurs însă s-au mai dat pe brazdă, aşa cum insuşi Moroşanu explică: "ne-am reglat în cele din urmă, am zis să muncim, pentru că suntem deasupra ideii de a sabota."




Se poate spune că cea mai mare realizare a Otnielei în acest mandat e tocmai reuşita de a-i vedea pe fermieri lucrând ca o echipă, asta după ce iniţial unii s-au împotrivit cu vehemenţă şi nu au ascultat nicio directivă. Deşi la final nu au primit decât nouă monede pentru munca lor, din cele zece câte ar fi putut avea, acest curs al lucrurilor poate fi considerat un plus pentru Otniela, mai ales în condiţiile tensioate din Fermă.

Cel mai mare problemă în mandatul Otnielei se răsfrânge tot asupra ei. Dacă până a se instala în scaunul de Fermier Şef, animozităţile îndreptate împotriva ei erau doar mocnite, când a început să dea ordine, a declanşat războiul. A fost aspru criticată, numită leneşă şi considerată vinovată pentru toate problemele. Dat fiind faptul că mai e puţin şi vine Finala, se poate spune că Otniela are parte de un mediu foarte neprietenos în Fermă. 




Otniela e make-up artist, se implică în acţiuni caritabile şi iubeşte sportul. Îi place să alerge și să meargă cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simțit foarte mândră a fost când a trecut de linia de finish a primului semimaraton, deși era rănită. În televiziune s-a făcut remarcată iniţial în „Supravieţuitorul”, unde a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro. Acum e deja unul dintre semifinaliştii Fermei. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni