• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cum a renunțat Mohammad Murad la neurochirurgie pentru a dezvolta o afacere de 50 de milioane € în România

Cum a renunțat Mohammad Murad la neurochirurgie pentru a dezvolta o afacere de 50 de milioane € în România

Cum a renunțat Mohammad Murad la neurochirurgie pentru a dezvolta o afacere de 50 de milioane € în România

În industria hotelieră, numele lui Muhammad Murad este arhicunoscut. Managerul general al grupului Phoenicia a dezvăluit în cadrul emisunii Șef sub acoperire cum a început afacerile în România, țara care l-a „adoptat” după 1990.

Mohammad Murad este libanez, dar și-a lăsat țara natală pentru România. Motivul pentru care a părăsit Libanul nu era unul financiar, însă părinții săi considerau că fiecare copil din familie merita o viață și mai bună, chiar și peste hotare.

„N-am trăit în sărăcie, nici în bogăție. Undeva în normal, la nivel mediu. Visul unui părinte, în special în zona noastră, este să oferim copiilor mai mult decât am primit noi. Așa a procedat și tata, să-l ierte Dumnezeu, și ne-a trimis aici către medicină”, a dezvăluit Mohammad Murad într-un interviu exclusiv acordat PROTVPlus.ro.

A venit în România pentru a se face medic neurochirurg, însă de aici până la a deveni un important om de afaceri a fost doar un singur pas. Avea asta în sânge, iar când a terminat facultatea număra deja 10.000 de dolari economisiți. Cu acei bani a început să-și construiască un imperiu care însumează 24 de hoteluri.

Azi conduce un business de 50 de milioane de euro, este respectat și apreciat. Însă, simțea că lipsește ceva: nu cunoștea chiar tot ce se petrecea în compania sa, motiv pentru care a decis să-și trimită nepotul, Maissam Murad, sub acoperire. 

El a fost ochii și urechile lui vreme de câteva zile și l-a ajutat pe unchiul lui să ia niște decizii importante în firmă. Printre acestea se numără și acordarea celei mai mari recompense de până acum în cadrul emisiunii Șef sub acoperire: 60.000 de euro.

Vedeți mai jos ce spune Mohammad Murad despre recompensele pe care le-a acordat angajaților și motivele pentru care consideră că oamenii lui sunt cea mai de preț resursă a companiei.



Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni