Cine este David Aron, moștenitorul complexului hotelier Alpin din Poiana Brașov

Cine este David Aron, moștenitorul complexului hotelier Alpin din Poiana Brașov

„Alpin”, un hotel cu tradiție în Poiana Brașov, a fost preluat de familia Aron în 2004. De atunci, noii proprietari au demarat un amplu program de modernizare și extindere a serviciilor hoteliere. În acest proces a fost cooptat și David Aron, fiul antreprenorilor Roxana și Claudiu Aron.

David Aron (23 de ani) s-a implicat încă de mic în afacerea părinților săi. La vârsta de 11 ani a început să realizeze filmulețe de promovare a hotelului, însă a vrut mai mult de atât. A urmat studii de specialitate în Elveția, unde s-a școlit pe întreg lanțul de servicii hoteliere și turistice.

În prezent este responsabil cu dezvoltarea companiei, iar principalul său scop este crearea unui întreg lanț hotelier, chiar la nivel internațional.

La 16 ani am deschis și un escape room, a fost ideea mea și primul meu business în cadrul hotelului”, confirmă tânărul antreprenor.

David Aron a studiat hotel management, dar a făcut practică în toate departamentele. Teoretic, știe cam tot ce înseamnă munca în bucătărie, atribuțiile ospătarilor și ale personalului de la curățenie.

Am încredere în el, să preia această afacere. A dovedit-o în anul pandemiei că este foarte ambițios, foarte determinat și vrea să-și ducă planul până la capăt”, a dezvăluit mama lui, Roxana Aron.

Ce pasiuni are David Aron – vezi în VIDEO-ul de mai jos!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni