Ce face un inginer horticol într-o seră de mari dimensiuni | Șef sub acoperire 9 martie

Ce face un inginer horticol într-o seră de mari dimensiuni | Șef sub acoperire 9 martie

Pentru ultima zi sub acoperire, Ioana Molnar de la Magnolia a inspectat activitatea centrului de grădinărit de la Cluj-Napoca. Aici, firma crește doar plante în ghiveci, într-o seră de mari dimensiuni.

Plantele în ghiveci sunt de proveniență tropicală și necesită condiții speciale de îngrijire. Căldura excesivă și umiditatea sunt esențiale, însă mai trebuie și oameni pricepuți. Unul dintre profesioniștii pe care Magnolia se poate baza este Claudia Fluțar (26 de ani), de meserie inginer horticol.

Șefa sub acoperire a fost pusă imediat la treabă de Claudia, însă sub atenta ei supraveghere. Sfaturile ei s-au dovedit extrem de prețioase. 

Tânăra este din Maramureș și mai are o calificare, cea de asistentă medicală. Înainte de a face un job din pasiunea pentru flori, tânăra a lucrat la o casă de bătrâni. Ea a explicat de ce a renunțat la această meserie.

În timpul unei pauze, Ioana Molnar a aflat care este marea problemă pe care o are Claudia Fluțar, dar și planurile ei de viitor. Vezi VIDEO mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni