Ce a învățat șeful BGS de la personajul său, cât timp a fost sub acoperire: „Nimic”

Ce a învățat șeful BGS de la personajul său, cât timp a fost sub acoperire: „Nimic”

Bogdan Oprea a devenit Robert Popescu la Șef sub acoperire, pentru a vedea din interior cum merge afacerea sa. Însă, personajul lui nu prea s-a descurcat cu sarcinile de serviciu.

Bogdan Oprea s-a străduit din răsputeri să nu fie recunocut de angajații săi. Intrat în acoperire în propria companie, șeful BGS trebuia să păstreze aparențele de bărbat trecut de 50 de ani care își caută un loc de muncă într-un domeniu care nu-l avantajează deloc.

Șeful BGS spune că nu a învățat nimic de la Robert Popescu, personajul său.

„Chiar nimic! E un personaj pe care l-am inventat eu, care e cumva la polul opus față de mine. Eu sunt un om de acțiune și îmi place să mă implic, să pun mâna la treabă. Personajul pe care l-am jucat cât am fost sub acoperire era cocoșat, mult mai în vârstă decât sunt eu, nu știa să vorbească engleză și, pe alocuri, părea că nu înțelege ce se întâmplă în jurul lui sau ce ar trebui să facă. N-a fost ușor să joc acest rol, dar a fost un exercițiu foarte bun pentru mine”, dezvăluie Bogdan Oprea.

Citește și: Lecția de viață a managerului BGS, la Șef sub acoperire. Bogdan Oprea a adoptat o fetiță de 9 ani



Președintele companiei BGS mărturisește că recomandă acest experiment tuturor managerilor de firme mari din România, fiindcă este un exercițiu extrem de util.

„Mie nu-mi place să mi se povestească un film, îmi place să-l văd eu, să-l descopăr și să-l trăiesc, iar aici a fost fix același lucru, am descoperit povestea BGS cum poate n-aș fi avut avut ocazia dacă mă duceam în departamente ca Bogdan Oprea, președinte și fondator al companiei”, mai spune șeful BGS.

Vreți să știți cum s-a descurcat pe teren cu echipajul de intervenție? Aflați azi la 21:30, doar la PRO TV.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni