• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Adrian Mihai, fondator FAN Courier, despre experiența “Șef sub acoperire” la un an de la difuzarea emisiunii

Adrian Mihai, fondator FAN Courier, despre experiența “Șef sub acoperire” la un an de la difuzarea emisiunii

La un an de la participarea în emisiunea Șef sub acoperire, Adrian Mihai, unul dintre cei trei fondatori ai companiei de curierat FAN Courier,  face o retrospectivă și ne spune ce s-a schimbat în compania pe care o conduce după intrarea lui sub acoperire.

 

Adrian Mihai, unul dintre cei trei fondatori ai companiei de curierat FAN Courier, a participat în urmă cu un an la emisiunea Șef sub acoperire. Pentru că anumite lucruri nu se desfășurau așa cum și-ar fi dorit, Adrian Mihai a acceptat provocarea de a intra deghizat în compania sa pentru a putea vedea ce anume nu funcționează și ce ar trebui îmbunătățit. Cu o nouă identitate, acestea a coborât la fierul ierbii și a lucrat cot la cot cu angajații săi. 

Fondatorul FAN Courier, a descoperit o mulțime de lucruri esențiale despre angajați, dar și ceea ce ar trebui să schimbe în companie, lucruri pe care cu siguranță nu le-ar fi descoperit dacă nu ar fi intrat sub acoperire, folosindu-se de o altă identitate.

Cum a fost experiența Șef sub acoperire pentru el,  ce s-a schimbat în companie după intrarea lui sub acoperire, ce s-a întâmplat cu angajații pe care i-a recompensat sau ce reacții a primit din partea celor din jur după ce ediția cu el a fost difuzată pe TV, sunt întrebări ale căror răspunsuri le puteți găsi în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni