1.3 milioane de oameni au urmărit aseară experiența unui nou Șef sub acoperire

1.3 milioane de oameni au urmărit aseară experiența unui nou Șef sub acoperire

Românii sunt curioși să vadă ce face un Șef sub acoperire! Cea de-a doua ediție a emisiunii a condus topul audiențelor, iar telespectatorii au aflat ce se întâmplă cu deșeurile pe care fiecare le produce zilnic!

Șef sub acoperire a fost lider absolut de audiență și a obținut pe publicul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 7.4 puncte de rating și 21.6% cotă de piață, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul secund, cu 5.0 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

În ediția de joi seara, directorul RER Group a trecut de la munca la birou pe teren, unde a descoperit povești emoționante de viață și i-a recompensat pe angajații care l-au impresionat prin experiența, atitudinea și pasiunea pe care le depun zi de zi în companie. La finalul ediției, lacrimile de fericire ale angajaților au fost, și ele, o recompensă pentru șeful companiei. 

Săptămâna viitoare, Șef sub acoperire revine cu o nouă provocare! De această dată, șeful unei importante companii de curierat se va deghiza și va lucra sub acoperire împreună cu angajații săi. Ce activități va face și ce note îi vor da colegii lui? Va reuși să treacă neobservat sau îi va descoperi cineva adevărata identitate? Aflăm joi, pe 26 septembrie, de la 21:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire!

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni