• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • VIDEO Bogdan Oprea, despre experiența Șef sub acoperire: „Echipa BGS este formată din oameni minunați”

VIDEO Bogdan Oprea, despre experiența Șef sub acoperire: „Echipa BGS este formată din oameni minunați”

VIDEO Bogdan Oprea, despre experiența Șef sub acoperire: „Echipa BGS este formată din oameni minunați”

După câteva zile sub acoperire în propria firmă, președintele BGS, Bogdan Oprea, a retrăit evenimentele de atunci urmărind emisunea la TV. Șeful sub acoperire a explicat care e principala lecție învățată.

„Știu că echipa BGS este formată din oameni minunați, noi ne spunem Familia BGS, iar acest experiment nu a făcut decât să-mi confirme că e adevărat”, mărturisește Bogdan Oprea într-un interviu acordat PROTVPlus.ro. Managerul a acceptat să intre sub acoperire pentru a verifica dacă angajații săi simt la fel. 

„Am vrut să văd eu, Bogdan, cum merge treaba în diverse departamente din companie. De obicei, la mine ajung informațiile prin diverse filtre ale colegilor mei, iar odată ce am fost eu acolo, implicat direct în orice activitate, am avut toate informațiile la prima mâna. Am vrut să văd care sunt lucrurile care pot fi îmbunătățite, care le-ar face munca mai ușoară angajaților. Am descoperit câteva mici probleme, iar multe dintre ele au fost deja rezolvate din momentul în care am filmat și până acum”, a dezvăluit Bogdan Oprea.

Totodată, managerul BGS a căutat să se asigure că animalele pe care angajații săi le  folosesc la intervenții – câini de rasă – sunt văzute ca parteneri ai agenților.

„Am vrut să mă asigur că animalele din departamentul intervenții sunt tratate cum trebuie: că sunt îngrijite, hrănite, plimbate și iubite. Dincolo de orice obiectiv pe care l-ar avea într-o intervenție, orice animal e un suflet care trebuie tratat cu emoție și iubire”.

Bogdan Oprea a fost plăcut impresionat de legătura incredbilă creată între un angajat și câinele său. Șeful sub acoperire a vorbit pe larg despre cei doi în interviul acordat PROTVPlus.ro.

Vezi video mai jos!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni