• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • VIDEO Adrian Mihai, după experiența Șef sub acoperire: „Am văzut realitatea așa cum e, necosmetizată”

VIDEO Adrian Mihai, după experiența Șef sub acoperire: „Am văzut realitatea așa cum e, necosmetizată”

VIDEO Adrian Mihai, după experiența Șef sub acoperire: „Am văzut realitatea așa cum e, necosmetizată”

Adrian Mihai, unul dintre cei trei proprietari ai companiei de curierat FAN Courier, e mult mai conectat la realitățile firmei lui, la nevoile angajaților, dar și la nemulțumirile clienților. 

În zilele petrecute sub acoperire în propria firmă a descoperit prea multă rigiditate din partea angajaților săi. Interesele clienților erau, deseori, pe locul doi din cauza unor proceduri create de el și colegii lui acum mulți ani. 

Am văzut realitatea așa cum e, necosmetizată. Am făcut schimbări în mai toate departamentele prin care am fost”, dezvăluie șeful sub acoperire.

Însă, unul dintre marile avantaje ale participării la emisiune este că a reușit să le insufle din nou salariaților acea poftă de a munci în interesul celor care îi pătesc pentru serviciile prestate. 

Cu siguranță ar mai face astfel de experimente fiindcă și-a demonstrat sieși că îi oferă o imagine reală și completă a lipsurilor, dar și a atuurilor fiecărui departament. Ce a învățat după experiența Șef sub acoperire? Ne spune chiar el

„Dintotdeauna, stilul meu de a conduce a fost cel de dirijor. Respect munca oamenilor cu care lucrez, învăț de la ei că să pot fi de ajutor așa că participarea la emisiune nu m-a schimbat esențial. M-a ajutat însă să înțeleg mai mult – să fiu mai atent la detalii sau când iau o decizie să o analizez și prin prisma angajatului. Emisiunea m-a ajutat să devin un lider mai bun și mai conectat la ceea ce se întâmplă în teren”, dezvăluie Adrian Mihai.

Șeful sub acoperire mărturisește că, pe lângă hibele din propria firmă, a descoperit că e greu să fii actor, că nu-i plac lentilele de contact și că e greu să te dai altcineva. 

Vezi mai jos un interviu VIDEO cu Adrian Mihai, în care dezvăluie tot ce a învățat despre compania pe care a fondat-o, dar și despre oamenii care lucrează în ea.



Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni