• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Următorul șef care intră sub acoperire este Mircea Săplăcan, directorul unui important lanț de florării

Următorul șef care intră sub acoperire este Mircea Săplăcan, directorul unui important lanț de florării

Următorul șef care intră sub acoperire este Mircea Săplăcan, directorul unui important lanț de florării

Noul sezon al reality show-ului Șef sub acoperire a fost lider de audiență cu primele trei ediții, iar în seara aceasta urmează un nou episod antrenant, care îl va avea în prim plan pe Mircea Săplăcan, Director de Marketing Tria’s

Dacă ediția trecută ne-a purtat într-o frumoasă călătorie prin locuri spectaculoase din România, episodul din seara aceasta ne poartă printre…flori. Sărbătorim luna martie cu un episod cu totul și cu totul special, care ne duce în culisele unuia dintre cele mai mari lanțuri de florării din România.

Tria’s este un important lanț de florării din țară, specializat în vânzarea de plante vii. Cu o rețea de 15 magazine, o seră centrală și peste 150 de angajați, compania este o afacere de familie și a fost fondată în urmă cu mai bine de 20 de ani, de către Ria și Traian Săplăcan.

Totul a început atunci când cei doi și-au amenajat grădina și văzând interesul vecinilor pentru florile plantate, aceștia au decis să înceapă o afacere în domeniu. La fel ca multe business-uri, lanțul de florării se confruntă cu probleme în perioada aceasta. Unul dintre cei doi fii ai fondatorului, Mircea Săplăcan, a decis să treacă la acțiune și să găsească soluții. Mircea se ocupă de marketing-ul florăriilor și își dorește să dezvolte afacerea prin comerțul online. 

La Șef sub acoperire îl vom vedea în seara aceasta trecând printr-o serie de munci deloc ușoare, în magazine sau în seră, sub identitatea falsă a unui șomer care încearcă să obțină un job în companie. Mircea e familiarizat cu dedesubturile afacerii, pentru că încă din liceu, acesta lucra în weekend-uri la magazinul familiei. 

Experiența Șef sub acoperire mi-a confirmat că principalul ingredient pentru succesul oricărei afaceri este echipa. Dacă pui preț pe oameni, ei vor trage alături de tine pentru multă vreme, vor fi alături de tine atât în perioadele de glorie dar și în momentele dificile.” Mircea Săplăcan

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni