Șef sub acoperire. Managerul unei companii de salubritate, din birou la munca de jos

Șef sub acoperire. Managerul unei companii de salubritate, din birou la munca de jos

În ediția a doua a emisiunii Șef sub acoperire, CEO-ul unei companii de salubritate din România intră sub acoperire în propria firmă pentru a afla cât de mulțumiți sunt angajații săi de mediul în care lucrează.

Transformat considerabil cu ajutorul machiajului, perucii și accesoriilor demne de platoruile de filmare ale unei producții de Hollywood, Radu Merica, managerul RER Group, s-a infiltrat printre angajații săi cu speranța că va trece drept unul de-al lor. Nume de cod: Dan Enescu.

„Am vrut să înțeleg cum gândesc colegii, să le înțeleg problemele și dacă au soluții la ele, am vrut să văd și ce părere au despre șefii lor, în general despre conducerea firmei și despre cum se simt ei în organizație. Am putut să văd și consecințele anumitor măsuri pe care le-am luat în ultimii ani, măsuri legate de calitatea echipamentului de lucru, de condițiile de lucru din fiecare firmă și, din fericire, mi s-a confirmat faptul că personalul productiv este în general satisfăcut de condițiile de muncă”, spune managerul.

Anunțați în prealabil că în compania lor se filmează un documentar pentru persoanele care urmăresc o reconversie profesională, angajații au acceptat să fie filmați. Ba au și vorbit deschis despre „noul coleg”.

„Asculta tot ce îi spuneam noi că are de făcut cu atenție! Mulți muncitori nu sunt atenți și tratează cu indiferență anumite probleme, dar dânsul a fost atent și a băgat la cap din prima oră de activitate”, ne-a spus Ion Sârbu, șofer pe vidanjă.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu tot ce e nou!

Însă, când au aflat cine era de fapt Dan Enescu, angajații au rămas fără cuvinte.

„Nu mi-a venit să cred cine a fost acolo, cu cine am lucrat. A fost pentru mine o surpriză și-i mulțumesc că s-a gândit la mine și la familia mea. Am fost foarte mulțumit când am văzut cine e și mi se părea că-l cunosc de când lumea și pământul”, mărturisește Valeriu Eremia, măturător în Buzău.

Cum s-a descurcat Radu Merica la munca de jos, dar și reacțiile angajaților săi, puteți vedea joi seară, de la ora 21:30, doar la PRO TV!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Ai ratat prima ediție Șef sub acoperire? O poți vedea gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni