• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire. Fondatorul celei mai mari companii de protecție și pază vrea să știe adevărul despre afacerea lui

Șef sub acoperire. Fondatorul celei mai mari companii de protecție și pază vrea să știe adevărul despre afacerea lui

Șef sub acoperire. Fondatorul celei mai mari companii de protecție și pază vrea să știe adevărul despre afacerea lui

A construit un colos cu peste 2.000 de angajați care oferă servicii medicale, de pază și de protecție personală. Însă, Bogdan Oprea, unul dintre fondatorii BGS, are o mare problemă: nu are o imagine fidelă a lucrurilor care se petrec în compania lui. 



„Realistic vorbind, am doar percepția altora despre anumite lucruri din companie. Nu am percepția mea”, spune din capul locului Bogdan Oprea, acționar și președinte al companiei BGS. Șeful a decis să de deghizeze și să intre sub acoperire în propria firmă pentru a vedea cum își respectă angajații sarcinile de serviciu, dar și clienții.

Sub pretextul că este subiectul unui documentar despre reintegrarea în muncă a unui bărbat care nu-și mai găsește de lucru, Bogdan Oprea devine Robert Popescu. Adică, un simplu candidat la obținerea unui loc de muncă. Pentru a se deghiza a avut parte de ajutor din partea soție lui, de profesie medic stomatolog.

„Pentru ca această acoperire să fie cât mai reală și să existe cât mai puține șanse să mă recunoască cineva, soția mea a pregătit o proteză dentară specială, care mi-a schimbat și forma feței, dar și felul în care vorbeam”, dezvăluie Bogdan Oprea. 

Șeful BGS a mărturisit că i-a fost greu să se trezească la 4 dimineața pentru a merge la noul lui job, dar și să se mute de acasă la un hotel de două stele. „Pentru mine, familia este totul și a fost complicat să nu ne vedem pe durata filmărilor”, a mai spus șeful sub acoperire.

Prin ce aventuri a trecut în ipostaza de simplu angajat în propria companie vom vedea joi seară, de la ora 21:30.

Acum poți vedea emisiunea Șef sub acoperire gratuit și integral pe PROTVPLUS.RO.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni