• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire. Co-proprietarul celei mai mari companii de curierat de la noi, pus la grea încercare de propriii angajați

Șef sub acoperire. Co-proprietarul celei mai mari companii de curierat de la noi, pus la grea încercare de propriii angajați

Șef sub acoperire. Co-proprietarul celei mai mari companii de curierat de la noi, pus la grea încercare de propriii angajați

A crezut că știe tot ce mișcă în compania lui, dar s-a înșelat. În ediția a treia a emisiunii Șef sub acoperire vom face cunoștință cu unul dintre cei trei proprietari ai FAN Courier, liderul pieței de curierat din România.

Adrian Mihai (48 de ani) deține compania de curierat FAN Curier din 1997, o afacere de familie pe care a început-o cu fratele și cu vărul lui. În 2019, cei trei gestionează un business de 130 de milioane de euro, însă cred că lucrurile nu merg ceas în toate departamentele. 

Din acest motiv, Adrian Mihai a decis să intre sub acoperire în firma lui. Managerul a vrut să testeze cele mai de jos poziții din companie și să descopere eroii necunoscuți datorită cărora afacerea sa reușește să se mențină în topul pieței de curierat. Își iubește compania, însă marea lui temere a fost că va descoperi oameni care nu se apleacă suficient asupra nevoilor clienților firmei.

„Când am intrat sub acoperire am descoperit că oamenii se comportau mult mai aproape de cum o fac în realitate. Astfel, am văzut și am înțeles multe aspecte pe care până atunci nu le puteam vedea, pentru că eram șef. Am vrut să înțeleg cum își privesc angajații compania, cum își privesc șefii, cum își privesc clienții, cât de dedicați sunt și cât de mult le place ceea ce fac. Am vrut să văd procedurile, am vrut să văd dacă sunt puse corect în practică sau dacă nu cumva sunt greșite”, dezvăluie managerul.

Folosindu-se de o nouă identitate, de fost profesor de sport care e în căutarea unei noi meserii, șeful sub acoperire a încercat să-și convingă angajații că e subiectul unui documentar televizat dedicat persoanelor care caută un nou început în viață.

Joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 21:30, Adrian Mihai devine Daniel Zaharia, ucenicul FAN Curier care va testa de toate pentru a afla dacă își poate face loc în rândul angajaților companiei. Dacă s-a descurcat în această postură și dacă a găsit ceea ce căuta, vom afla joi seară, de la ora 21:30, numai la PRO TV. Urmează o nouă ediție Șef sub acoperire, un experiment social fără egal.

Intră în comnunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou!

Vezi și VIDEO: Cum se descurcă managerul unei companii de salubritate la curățat toalete

Ai ratat ediția trecută Șef sub acoperire? O poți vedea integral și gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni