• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Marcel, muncitorul care i-a arătat șefului cât de necesare sunt unele schimbări în companie. ”Este un simbol al înțelepciunii”

Marcel, muncitorul care i-a arătat șefului cât de necesare sunt unele schimbări în companie. ”Este un simbol al înțelepciunii”

Marcel Șolea are 68 de ani și se ocupă de iluminatul tuturor spațiilor comerciale ale Florăriei Trias. De asemenea, el face transporturi de flori, atunci când este nevoie. 

Marcel are o căsnicie fericită, de aproape 50 de ani, doi copii și trei nepoți, de care este foarte mândru. Bărbatul muncește în compania Trias de 15 ani. 
 

Mircea Săplăcan va descoperi, în scurt timp, că Marcel este omul bun la toate în firmă. De la instalații electrice până la transportul florilor, bărbatul se descurcă foarte bine cu orice sarcină. Dacă este nevoie, găsește soluții pentru a ieși din orice încurcătură. După ce au efectuat câteva transporturi de flori împreună, cu o mașină mică, șeful și-a dat seama că se consumă mult timp și efort, iar pentru eficientizarea muncii ar fi necesară o dubă. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni