• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Directorul Phoenicia Hotels trece prin testul suprem la Șef sub acoperire: va face munca angajaților săi

Directorul Phoenicia Hotels trece prin testul suprem la Șef sub acoperire: va face munca angajaților săi

Directorul Phoenicia Hotels trece prin testul suprem la Șef sub acoperire: va face munca angajaților săi

Joi, de la 21:30, Șef sub acoperire se încheie cu aventurile unuia dintre directorii celui mai mare lanț hotelier din România, poveștile câtorva dintre angajați și cea mai mare recompensă din acest sezon: 60.000 de euro. 

Ce angajat va primi această recompensă și de ce i-a impresionat atât de tare pe șefii săi vom afla în ultima ediție a emisiunii.

Joi, 7  noiembrie 2019, Șef sub acoperire este Maissam Murad, unul dintre managerii lanțului hotelier Phoenicia Hotels. Fondată în 1996 cu două hoteluri, compania are acum 23 de clădiri și un business de aproximativ 50 de milioane de euro. 

Maissam Murad are 31 de ani și este implicat în acest business alături de tatăl și unchiul lui. În compania sa lucrează deja foarte mulți emigranți libanezi, așa că acoperirea lui Maissam va fi foarte ușor de înțeles pentru colegii săi: este Rashad Eid, un libanez cu mamă din România, care încearcă să se angajeze în firmă.

Deși lucrează de la 15 ani, pentru Maissam se va dovedi că în acest experiment social fără precedent în România îl va pune serios la treabă: va face curățenie în camere, va spăla toaletele și, poate cea mai mare provocare pentru el, va trebui să se descurce în bucătărie. 

Dacă în camere pare că este totul în regulă și descoperă care sunt lucrurile care pot fi îmbunătățite, la munca din curtea hotelului trebuie să demonstreze că are forță fizică, iar în bucătărie este aproape un dezastru când începe să toace castraveții sau să pregătească micul dejun.

Astăzi, de la 21:30, la PRO TV este o nouă ediție Șef sub acoperire, un experiment social fără precedent în România!

Emisiunea ta favorită este disponibilă gratuit și integral pe PROTVPlus.ro.

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni