Care e marele câștig al șefului ALKA după participarea la emisiunea Șef sub acoperire

Care e marele câștig al șefului ALKA după participarea la emisiunea Șef sub acoperire

Pentru Amir Krenzia participarea la emisiunea Șef sub acoperire a fost revelatoare. Managerul ALKA a avut ocazia să vadă dacă angajații săi sunt guvernați de aceleași principii care au stat la baza fondării companiei.

„Îmi cunosc destul de bine compania și oamenii”, a dezvăluit Amir Krenzia înainte de a intra sub acoperire în propria companie. Totuși, co-fondatorul ALKA a vrut să verifice dacă angajații săi respectă valorile și principiile promovate de el și de tatăl lui.

Ce a găsit în cele câteva zile în care a muncit cot la cot cu angajații săi l-a impresionat la culme.

„Am plecat cu gândul că dacă descopăr că undeva valorile noastre nu sunt respectate, după emisiune voi avea grijă ca acestea să fie foarte clare și implementate. Să constați că nu ești singurul care pune suflet în ceea ce înseamnă ALKA e o mare bucurie și realizezi că nu e niciodată destul ce poți să faci pentru oameni așa implicați”, a spus Amir Krenzia.

Citește și: Povestea impresionantă a lui Amir Krenzia, co-fondatorul companiei ALKA

Ce înseamnă ALKA pentru dumneavoastră?

„Cea mai mare realizare a mea, un proiect clădit de la zero. Azi, uitându-mă cu 25 de ani în urmă când a început totul, ALKA reprezintă pentru mine un vis devenit realitate.”

Ce reacție au avut colegii dumneavoastră după ce le-ați dezvăluit că veți participa la emisiune?

„Nu au fost foarte șocați că am acceptat această provocare, sunt obișnuiți cu elemente de surpriză din partea mea. Însă s-au mirat că nu am fost descoperit având în vedere că oamenii din companie mă cunosc, stând multă vreme printre ei.”

A fost ceva neplăcut, ce n-ați vrea sa repetați, în această experiență?

„În general a fost o experiență plăcută, este adevărat că și foarte solicitantă. Nefiind obișnuit, a fost ușor incomod să am tot timpul camerele după mine.”

Ce schimbări ați implementat în companie după terminarea emisiunii?

„În cadrul emisiunii s-au surprins câteva acțiuni punctuale pe care le implementam, cum ar fi modernizarea unor vestiare și săli de mese; o soluție mai eficientă pentru transportul și depozitarea cantităților mai mici de produse, astfel încât să eliminăm complet risipa de ambalaje colective sau amenajarea unui atelier tehnic și o mai bună organizare a mașinilor și a truselor de intervenție ale personalului care întreține aparatele noastre de cafea aflate în regim comodat la clienți.

Când am filmat emisiunea, la unul dintre depozite am mai interacționat cu o angajată care mi s-a părut supracalificată pentru poziția pe care o ocupa. Iustina a fost deja evaluată de departamentul nostru de resurse umane, urmează să înceapă niște cursuri și va urma un plan de dezvoltare a carierei în cadrul ALKA.”

Angajații pe care i-a recompensat șeful sub acoperire au trăit și ei o experiență inedită. Irma Vincze, care lucrează în companie încă de la înființare, a trecut testul managerului. Amir Krenzia a fost impresionat de povestea de viață a angajatei sale, pe care o cunoaște de o viață.

Ce ați simțit în momentul în care ați aflat că veți fi recompensată?

„Chiar aveam probleme personale, cu ajutorul recompensei le-am rezolvat. Dânsul este îngerul meu păzitor! Întotdeauna m-a încurajat, îmi spunea că sunt o femeie puternică. Acest cuvânt m-a făcut să merg mai departe, indiferent de greutățile vieții. Când lucrezi cu oameni puternici, devii și tu puternic!”, ne-a spus doamna Irma.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni